BALKÁNI TÚRA EXTRÁKKAL

A túra 2024. április 25-től 30-ig tart.

Ajánlott vezetői tudás

A túrát kevés vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

.

Túra teljes hossza 1850 km

Részvételi díj tartalmazza

  • Szállást a túra teljes időszakára 3 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást – reggeli és vacsora
  • Ajándékcsomagot
  • Túra vezetést

Nem tartalmazza a részvételi díj

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza
  • Autópályadíj a szerb autópályán

Minimális létszám

Legalább 5 motor szükséges a túra elindításához (utasokat nem számolva) és a maximális létszám 9 motor.

Jelentkezésedet az info@motoride.info e-mail címre várjuk 2024.03.25-ig illetve megkérlek, hogy töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Kinek ajánljuk

Ez a túra azoknak ajánlott, akik a jól motorozható utakat élvezni szeretnék és nem végig száguldani azokon, valamint, a táj szépségében elmerülni. Ehhez társul még a helyi konyha tradicionális ízeinek megismerése.

Indulásig még van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1. nap

A csapat, a szerb határt átlépve Horgoson találkozik, majd kisebb – nagyobb pihenőkkel és egy reggeli után végig motorozunk a Tisza folyó mentén egészen Újvidékig. Itt felkapaszkodunk a Tarcal – hegyre, ahol élvezhetjük a kanyargós utakat és a friss levegőt. Dél felé haladva első szállásunk Zlatibor-on lesz.

2. nap

Reggeli után csillagtúra következik. Körbejárjuk Zlatibor hegyeit, lankáit és környéke jellegzetes látnivalóit, érdekességeit. Sort kerítünk egy jó ebédre egy pisztrángos mellett a kristály tiszta patak mellett lévő étteremben.

3. nap

A kiadós reggeli után Montenegró és Albánia felé motorozunk, az Albán határt átlépve, rámegyünk az ország egyik legközkedveltebb motoros útjára, az SH20-ra. Itt a gyönyörű tájak és kanyarok ölelésében haladunk Montenegró felé, ahol fogjuk tölteni a 3. és a 4. éjszakát.

4. nap

Szintén egy csillagtúra keretein belül bejárjuk Montenegró mesébe illő tengerpartját, hatalmas hegyeit és megnézzük főbb nevezetességeit. Aki pihenéssel szeretné tölteni ezt a napot, annak is lehetősége lesz élvezni a környéket mivel a csillagtúra nem kötelező.

5. nap

A Durmitor hegység felé motorozunk, ahol megtekintjük a Piva tavat és gátját, majd felkapaszkodunk a Durmitor hegy hágójára. A hegyről a szerb határ felé gurulunk, majd azon áthaladva, Zlatibor környékén fogjuk tölteni az következő éjszakát.

6. nap

Mivel már mindenki a hazafelé vezető utat tervezi, így az utolsó napon, autópályán is haladni fogunk a magyar határ felé, ahol Újvidék után, az autópályán lévő MOL benzinkútnál elbúcsúzunk egymástól.

Motoros túra részvételi díjai

%

Túra nehézsége

%

Utak minősége

%

Látványosság

%

Hegyvidék

%

Kultúra

%

Gasztronómia