Bosznia

A ,,balkán’’ szó hallatán nekem mindig a vadregényes tájak, finom étkek, mesés tengerpart jut eszembe. Ha Neked is ez ugrik be, gyere el erre a túrára, mert itt mindegyikből lesz bőven.

A túra 2024. május 22-től 26-ig tart.

Ajánlott vezetői tudás

A túrát kevés vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

.

Túra teljes hossza 1270 km

Részvételi díj tartalmazza

  • Szállást a túra teljes időszakára 3 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást – reggeli és vacsora
  • Ajándékcsomagot
  • Túra vezetést

Nem tartalmazza a részvételi díj

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza
  • Autópályadíj a szerb autópályán

Minimális létszám

Legalább 5 motor szükséges a túra elindításához (utasokat nem számolva) és a maximális létszám 9 motor.

Jelentkezésedet az info@motoride.info e-mail címre várjuk 2024.04.22-ig illetve megkérlek, hogy töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Kinek ajánljuk

Mindenkinek, aki szereti a szépet, a jót és a finomat…

Indulásig még van:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

1. nap

A motoros túra a röszkei határt átlépve veszi kezdetét, majd Újvidéket átszelve mellékutakon haladva érünk el Szerbia szívébe és haladunk a boszniai határ felé. Első éjszakánkat Szarajevóban fogjuk tölteni. A várost a Dinári-hegységhez tartozó öt nagyobb hegy koszorúzza. Nem véletlenül választottuk ezt a várost első megállónknak…

2. nap

Reggeli után, montenegró felé vesszük az irányt melynek határát átlépve a Piva kanyonon át jutunk le a kotori öbölhöz, ahonnan horvátországi dubrovnik a következő úticél. A pihenő után Neum felé haladunk tovább, mely bosznia legnagyobb tengerparti települése. Itt fogjuk tölteni a második és harmadik éjszakát.

3. nap

A mai napon, csillag-túrázunk és bejárjuk a környék nevezetességeit és természeti parkját, vízeséseket, a Neretva kanyonon át a mosztári Öreg-hidat, stb… Természetesen, aki pihenni szeretne és élvezni a tenger hűsítő habjait, az maradhat a tengerparton.

4. nap

Búcsúzunk Neum-tól, indulunk Eszék felé. A horvát határ szomszédságában haladunk a blidnyei nemzeti parkon keresztül, ahol útközben több látványosságnál is megállunk, majd Szarajevó felé haladunk tovább, ahol lesz az utólsó éjszakánk is.

5. nap

Reggeli után Túzlán át a szerb határ irányába motorozunk, átlépve azt a Tarcal hegyen át megérkezünk az újvidék közelében lévő MOL kúthoz, ahogy elbúcsúzunk egymástól.

Motoros túra részvételi díjai

%

Túra nehézsége

%

Utak minősége

%

Látványosság

%

Hegyvidék

%

Kultúra

%

Gasztronómia