Dalmácia

Ezt a túrát a horvát tengermelléket kedvelő Barátainknak gondoltuk ki. Fenyőillat, tenger morajlás, finom étkek… szereted? Akkor meg is találtad a neked legmegfelelőbb túrát.

A motoros túra a szerb határt átlépve Horgosról indul, majd autópályán haladunk Újvidék-ig, ahol a várost érintve letérünk az autópályáról és a Tarcal-hegység felé vesszük az irányt. A folytatásban mellékutakon robogunk tovább a szerb hegyvidék irányába. Az első éjszakát Zlatibor-ban fogjuk tölteni. Az üdülőközpont egy turistacentrum: nagy a nyüzsgés télen-nyáron; sok ember – sok bolt – sok szálláshely… Télen sokan itt szállnak meg azok közül, akik a közeli Tornik sípályáit keresik fel. De nyáron is forgalmas, hiszen a környező helyeken számos látnivaló akad és több túraútvonal is felvezet a közeli ezernéhányszáz méter magas csúcsokra.

Napi szakasz cca. 330 km.

Reggeli után montenegró felé vesszük az irányt , a Dinári-hegységet átszelve pedig a szerb-montenegrói határhoz érünk. A határt átlépve megpihenünk kicsit, majd miután megcsodáltuk Jabuka csodás tájait, Zsabljak-on keresztül jutunk el a montenegró-horvát határátkelőhöz. Ezen átjutva méltán híres Dubrovnik felé haladunk, itt töltjük majd a második éjszakát.

Napi szakasz cca. 330 km.

A reggeli kávé után indulunk a mesés adria-i partvidék meghódítására. Nehéz lenne kiemelni bármelyiket is a sorból, hisz mindegyiknek megvan a maga sajátos varázsa. Neum, Makarsa, Baska Voda, Split, Sibenik, Vodice… csak néhány, ízelítőül…A látnivalóktól megrészegülve érkezünk meg posedarje-i szállásunkra.

Napi szakasz cca. 350 km.

Reggeli után hazafelé indulunk. Károlyvárosig együtt halad a csapat, majd a települést elhagyva az első Tifon benzinkútnál búcsúzunk el egymástól. Innnen mindenki egyénileg folytatja a hazavezető utat.

Napi szakasz cca. 220 km a benzinkútig.

Ezt a túrát azoknak ajánljuk, akik szeretik a Balkáni hangulatot, változatos ételeket és mindezt jó társaságban élvezni.

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

MOTOROS
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
300 €

MOTOROS UTASSAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
550 €

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motoros egyedül egy szobában)
410 €
Jelentkezz most!

A Résztvevők listája

A túra 2020. május 28-tól 31-ig tart.

Látványosságok

Zlatibor, Jabuka, Zsabljak, Dubrovnik, Sibenik.

Ajánlott vezetői tudás

A túrát kevés vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

TÚRA NEHÉZSÉGE
UTAK MINŐSÉGE
LÁTVÁNYOSSÁG
HEGYVIDÉK
KULTÚRA
GASZTRONÓMIA

Túra teljes hossza 1230 km

Részvételi díj tartalmazza

  • Szállást a túra teljes időszakára 3 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást – reggeli és vacsora
  • Ajándékcsomagot
  • Túra vezetést

Nem tartalmazza a részvételi díj

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza
  • Autópályadíj a szerb illetve a horvát autópályán

Minimális létszám

Legalább 5 motoros szükséges a túra elindításához.

Jelentkezésedet az info@motoride.info e-mail címre várjuk 2020.03.15-ig illetve megkérlek, hogy töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Jelentkezz most!

A Résztvevők listája

2020-02-16T10:30:12+01:00