Napsütés, tenger, Adria…

//Napsütés, tenger, Adria…

Ezt a túránkat 2021.június 23-27-ig szervezzük. Azért választottuk éppen ezt az időpontot, mert a horvát tengerparton ilyenkor ideális minden egy emlékezetes guruláshoz…nincsen annyi turista mint főszezonban, jó az idő, gyönyörűek az utak…

A túra a magyar-szerb határt átlépve, a horgos-hoz közeli találkozási pontról indul a kora délelőtti órákban. Annak érdekében, hogy mielőbb letudjuk az egyhangú síkságot jellemző szakaszt, a találkozási ponttól Újvidékig autópályán haladnánk, majd Újvidéket elhagyva kezdenénk meg a túra izgalmasabb szakaszát. Útközben Szerbia nem mindennapi útjain , tájain keresztül visz majd utunk, ahol olyan helyeken fogunk megpihenni, ahol élvezhetjük a táj szépségeit és a helyi ételek, finomságok ízeit. Feltöltődve vágunk neki utunknak, hogy még sötétedés előtt a szállásra érjünk, ami a Tara Nemzeti Park területén található.

Napi szakasz cca.: 330 km.

Az ízletes reggeli elfogyasztása után Montenegró felé indulunk, a határt átlépve a Kis Montenegró Nemzeti Park hegyei közt merülünk el, amit elhagyva Bosznián át Horvátországba érkezünk, ahol már láthatóvá válik a gyönyörű, égszínkék adria-i tenger, érezhetjük kellemes illatát. Ugyanúgy élvezetjük a tenger partján húzódó útszakasz sima és kanyargós aszfaltját , ezen az útszakaszon érkezünk túránk második és harmadik napjának szálláshelyére.

Napi szakasz cca.: 370 km.

Ezt a napot fogjuk a túránk során a legjobban szeretni, mivel lehetőségünk lesz pihenni, várost nézni, régi várakat, óvárosokat megtekinteni , lehet majd strandolni, úszni a tenger habjaiban, nagyokat sétálni a helyi bazárosok nagy örömére. 🙂
Ami a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat barátainkkal.Természetesen lehetőség lesz választani motoros és nem motoros programok közül.

Ez a nap azoknak a motorosoknak kedvez, akik szeretik a tengermelléki motorozást, ugyanis kizárólag a tenger partján fogunk motorozni egész nap, jobbnál-jobb útszakaszokon és szebbnél-szebb tájakon. Olyan helyeken fogunk megállni pihenni, ahol megízlelhetjük a tenger gyümölcseit, valamint a helyi ízvilágot. Ezen útszakasz végén érkezünk meg szálláshelyünkre, mely szintén egy gyönyörű kikötőváros lesz.

Napi szakasz cca.: 340 km.

Elérkezett ezen túránk utolsó napja, hazafelé indulunk, amely útszakaszon igénybe vesszük a horvát autópályát, és Zágráb felé motorozunk, amely előtt el tudunk búcsúzni egymástól, és ahonnan mindenki egyénileg folytatja a hazavezető utat.

Napi szakasz cca: 250km + a hazavezető út.

Össz táv cca.: 1318 km.

MOTOROS TÚRA RÉSZVÉTELI DÍJAI

MOTOROS
(Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel)
390 €

MOTOROS UTASSAL
(Motoros és utasa francia vagy kétágyas szobában)
670 €

MOTOROS EGYÁGYAS SZOBÁBAN
(Motoros egyedül egy szobában)
470 €
Jelentkezz most!

A Résztvevők listája

A túra 2021. június 23-tól 27-ig tart.

Látványosságok

Várak, Kikötővárosok, Hegycsúcsok, Adria-i tenger partvidéke.

Ajánlott vezetői tudás

A túrát kevés vezetési ismerettel rendelkező motorosok is kényelmesen teljesíthetik.

TÚRA NEHÉZSÉGE
UTAK MINŐSÉGE
LÁTVÁNYOSSÁG
HEGYVIDÉK
KULTÚRA
GASZTRONÓMIA

Túra teljes hossza 1318 km

Részvételi díj tartalmazza

  • Szállást a túra teljes időszakára 3 illetve 4 csillagos szállodában
  • Félpanziós ellátást – reggeli és vacsora
  • Ajándékcsomagot
  • Túra vezetést

Nem tartalmazza a részvételi díj

  • Baleset és utasbiztosítás
  • Üzemanyag
  • Személyes szükségleteket és minden olyan szolgáltatás mely nem lett felsorolva, hogy tartalmazza
  • Autópályadíj a szerb és horvát autópályán

Minimális létszám

Legalább 7 motor szükséges a túra elindításához (utasokat nem számolva) és a maximális létszám 15 motor.

Jelentkezésedet az info@motoride.info e-mail címre várjuk 2021.05.23-ig illetve megkérlek, hogy töltsd ki a jelentkezési űrlapot.

Jelentkezz most!

A Résztvevők listája

2021-05-10T06:05:20+01:00